fredag, august 18, 2006

Linuxfolk og Cambrianhouse - når nørder går amok ;)

Alting er større i Amerika...

FireFox er en god browser...

Pizza er godt - flere pizzaer er endnu bedre...

Nørder er et helt specielt folkefærd... Så absolut !

Forvirret ? Læs og klik du bare lidt videre og så vil det hele stå mere klart for dig om lidt.
De to sider jeg kigger på i denne post drejer sig ikke så meget om noget revolutionerende nyt men om noget så ældgammelt som at tage gas på hinanden! Practical jokes er nok det tætteste vi kommer på en beskrivelse. De deltagende skal have credit for deres iver og gå-på-mod.

Lad os starte ud med linket [her] ! Korncirkler har jo været et diskuteret emne længe - den her er bestemt ikke lavet af et UFO men derimod af Oregon Linux User Group ! De trampede på et døgn en kæmpe udgave af FireFox´s logo i en havremark. Cirklen havde en diameter på 220 feet (ca. 67 meter) Der må have ligget et stort organisatorisk planlægningsarbejde bag. De fik bl.a. fat i 12 villige hjælpere, 2 videofotografer, helikopter og pilot til fotograferne, walkie talkies, reb og rafter for slet ikke at tale om marken. Så det er altså hvad du som minimum skal bruge hvis du har lignende planer ;)

En herligt "skæv" idé som jeg ikke ville have fået kendskab til til hvis det ikke var for internettet og det samme gælder for det næste link.


Pizza kan alle jo li´... uhmm...

... men ligefrem hele 1000 pizzaer ?

Leveret til døren ?

Uden at du har bestilt dem ?

Ja det var altså situationen hos Google en skønne dag! Du kan finde en videostump om projektet [her] I vanlig amerikansk og "overdrevet" stil fortæller og dirigerer bagmanden med store fakter sig gennem videoen men ud over det er det nu en sjov lille underholdende sag. Der gælder det samme for det organisatoriske bag projektet som for det forrige projekt. Man stopper jo f.eks. ikke lige 1000 pizzaer ind i kassen bag på den lokale pizzasmeds budknallert. Nææhh nej der skal adskillige biler til og konvojkørsel hører sig jo dertil. Man får også brug for en del mennesker til at bære dem frem til døren. Hvor åben og venlig en organistaion Google virker til at være kan man jo nok ikke lige komme brasende med 1000 pizzaer uanmeldt. Men se det hele selv ;)

1 kommentar:

Brianmanden sagde ...

Tak til D2/Dennis Krag for linket om FireFox !!

Har du/I andre links som du mener jeg skal give en chance så læg en besked.