søndag, juli 30, 2006

How Stuff Works

http://www.howstuffworks.com/ kan du finde ud af hvordan alt muligt omkring dig er bygget op og hvordan det virker. Sitet er på engelsk men det er et let tilgængeligt engelsk så der er ikke det store behov for at have ordbogen ved siden af.

Emnerne er inddelt i kategorier og der er en mulighed for at søge på lige netop det du står og gerne vil vide noget mere om. Der er alt fra hvordan karate virker, over et emne som polygami og hvordan en computer er opbygget til hvordan man bestiger Mount Everest !

Jeg kunne godt tænke mig et lidt renere og simplere design på sitet men det er nok bare min indre multimediedesigner der gør sig gældende her - for sitet er absolut brugbart som det er pt.

Anbefales !!!

2 kommentarer:

Per sagde ...

Tak for tippet om denne spændende blog :-)

vh. Per

Brianmanden sagde ...

Hej Per ;)

Selv tak ! Jeg kigger af og til ind på din blog og på www.multimusen.dk. Altid interessant at se hvor dine eventyr udi det Linux´ske og mm-design fører hen ;)

Det går jo forrygende med denne blog. Indtil nu har jeg fået 2 comments og jeg havde slet ikke regnet med at der ville komme nogen. Den anden kommer fra en gut fra selveste LiftPort Group der kommenterede på min post om firmaet. Jo jo ;)